2manydjs

De Ibiza muziekgids van Fuzz Magazine - deel I: Belgen

Door Jeroen Peetermans / 02/07/2012 / In The Subs 2manydjs Aeroplane Marco Bailey Tom Hades Dominico Coone DJ Licious The Magician Ramon Tapia Mr Grammy Fuzzistiek Redhead Robbie Benson / 0 Reacties

De traditionele vakantiemaanden zijn ingezet en waar kan een muziekliefhebber beter naartoe in juli, agustus en september dan naar de magische Spaanse partyspot Ibiza? Om jullie wat wegwijs te maken in het grote aanbod van exclusieve en minder exclusieve party's publiceren wij de Ibiza muziekgids, een overzicht van de beste feestjes met internationale artiesten en landgenoten uit de elektronische muziekwereld. We beginnen met de Belgen die deze zomer optreden op het eiland: 2manydjsAeroplaneCooneMarco BaileyMr GrammyDJ LiciousDominicoRobbie BensonRamon TapiaRedheadThe MagicianThe Subs, Hermanez en Tom Hades!

Door / Op 07 jan 2012 / Reageer

Hey Boy, Hey Girl! Met die woorden verwelkomden de broertjes Dewaele ons meestal op hun jaarlijkse kerstfeest Soulwaxmas, maar dit jaar ging het er lichtjes anders aan toe in de Hasseltse Ethias Arena. Wat wel hetzelfde bleef waren de hoop vrienden die hen vergezelden: Ego TroopersMickey Moonlight,  BrodinskiErol AlkanFake Blood en Mixhell speelden voor en na Soulwax/2manydjs. De jaarlijkse bijeenkomst van oude en nieuwe electronicagoden kon dus van start gaan onder een gunstig gesternte.

Conclusie:

Geen Chemical Brothers en geen Switch als drum-off, maar toch waren de verschillen vooral op andere vlakken te merken: een lauwer publiek in de Ethias Arena en korte, maar strakke sets in één zaal. Soulwaxmas 2011 was op muzikaal vlak gelukkig goed als vanouds, hoewel het concept misschien stilaan wel toe is aan vernieuwing. Een andere locatie eventueel, met iets meer nieuwe nummers en sets? Feit is en blijft dat wij sowieso op post zullen zijn voor het kerstfeestje van de Dewaeles, niet voor niets de muzikale hoogmis van iedereen die elektronische muziek een warm hart toedraagt!

2011
4
Average: 4 (1 vote)

Win een ticket voor Soulwaxmas @ Ethias Arena (23/12)

Onlangs mochten we de volledige line-up van het jaarlijkse Soulwaxmas gebeuren opnieuw aankondigen en ons viel meteen de steeds uitbreidende vriendenkring van de Dewaeles op. Dit jaar vergezellen Erol AlkanFake BloodBrodinskiMixhellMickey Moonlight en Ego Troopers de Gentse dj's op het podium in Hasselt. Zelf zullen ze tweemaal aantreden, als Soulwax en als 2Manydjs. Wij mogen gelukkig nog twee mensen gelukkig maken met een ticket voor de volledige avond op vrijdag 23 december!

wo, 12/21/2011 - 12:00

Dewaeles vieren feest met nieuwe vrienden op Soulwaxmas 2011

Door fosco13 / 22/11/2011 / In Erol Alkan Brodinski Mixhell Fake Blood 2manydjs Ego Troopers Mickey Moonlight Soulwax / 3 Reacties

Op de uitreiking van de Red Bull Elektropedia Awards deze maand mochten de broertjes Dewaele nog 3 awards in ontvangst mochten nemen. Eentje daarvan was voor hun jaarlijkse kerstevenement Soulwaxmas en ook dit jaar zal dit feest terug plaatsvinden in de Grenslandhallen van Hasselt. Naast Soulwax zelf -als band en met 2manydjs als dj- krijgen ze op Soulwaxmas 2011 het gezelschap van Erol Alkan, Fake Blood, Brodinski, Mixhell, Mickey Moonlight en Ego Troopers.

Soulwax slokop op prijsuitreiking Red Bull Elektropedia Awards

Door fosco13 / 14/11/2011 / In Mumbai Science Goose The Subs 2manydjs Dr. Lektroluv The Magician Ego Troopers Technotronic / 0 Reacties

Zaterdag vond naast I Love Techno ook de eerste uitreiking van de Red Bull Elektropedia Awards plaats. Ook Fuzz Magazine was daar aanwezig als één van de genomineerden in de categorie 'Best Media'. De grote winnaar van de uitgebreide elektronische muziekprijzen in ons land werd Soulwax, in al hun verschillende gedaanten. Ook Netsky en Tomorrowland vielen meer dan één keer in de prijzen. Een overzicht van alle winnaars en een verslag van deze avond vind je hier.

Twee Belgen in DJ Mag top-100

Door Steven Van Dorpe / 27/10/2011 / In David Guetta Armin Van Buuren 2manydjs Marco Bailey Dimitri Vegas & Like Mike Dj Coone Dj Tiësto / 0 Reacties

Al sinds 1997 houdt het gerenommeerd Britse vakblad DJ Mag een verkiezing van 'de beste dj ter wereld' waarbij iedereen mag meestemmen. Hierdoor komen enkel de allerbeste internationale dj's in de lijst voor. Alle stijlen zijn vertegenwoordigd, van minimal tot hardstyle, maar dit jaar stond niet geheel onverwacht na zijn tweede plaats van vorig jaar David Guetta op nummer één. Wat echter meer opvalt is dat er voor het eerst twee Belgische dj's in de top stonden: Dj Coone (41) en de broers Dimitri Vegas & Like Mike (79) verdedigden met succes de kleuren van ons land.

Dj Mehdi zal eeuwig blijven voortleven

Door fosco13 / 19/09/2011 / In 2manydjs Aeroplane Dj Mehdi / 2 Reacties

Vorige week daverde de volledige dj-wereld op haar grondvesten toen het nieuws over de dood van Dj Mehdi de wereld werd ingestuurd. Verschillende (inter)nationale artiesten betuigden hun medeleven aan vrienden en familie en aan de voltallige Ed Banger crew. Dat Mehdi eeuwig zal blijven voortleven dankzij zijn muziek leidt geen twijfel, maar nu brengen ook uiteenlopende artiesten, onder wie onze landgenoten Aeroplane en Soulwax, een muzikaal eerbetoon aan de Fransman.

Radio Soulwax is eindelijk online

Door fosco13 / 30/06/2011 / In 2manydjs / 0 Reacties

Na lang wachten is het eindelijk zover: de lancering van Radio Soulwax! De broertjes Dewaele, bekend onder de aliassen Soulwax en 2manydjs, liepen al meer dan een jaar met het idee rond om ook hun videodj-show naar het grote publiek te brengen door hun mixen met animaties te versieren. Het resultaat is nu te bezichtigen op de website en via een aparte smartphone applicatie!

Gesaffelstein doet een mini-Soulwax

Dat Gesaffelstein dè rising star in elektronicawereld is, was wel al duidelijk hopen we. Om dat maar even te bewijzen, smeet hij dit filmpje online om te tonen hoe z'n weekends er zoal uitzien.

Pagina's

Subscribe to RSS - 2manydjs