Beataucue

SonicC remix van 'Brrrat!' gratis en voor niets

Door Jeroen Peetermans / 27/11/2010 / In Beataucue Bart B More Armand Van Helden Sonicc Polydor / 3 Reacties

Het nummer Brrrat! van Steve Aoki en Armand Van Helden heeft geen introductie meer nodig. Dim Mak bracht begin deze week een EP uit vol remixes van het nummer. Eentje ervan kan je gratis downloaden.

Beataucue en hun shitload aan releases

Door Sidney Ameel / 03/06/2010 / In Beataucue /

Ongelooflijk hoe ze het doen. Ze schuimen evenementen af als geen ander en toch brengen ze een hoop releases in deze periode. Zoals jullie weten staat binnenkort hun Cha Cha Cha EP er aan te komen, die drie originele tracks bevat waarvan Cha Cha Cha en Wolves elk twee maal geremixed wordt door diverse artiesten.

 

Enkele dagen terug werd ook de Kontact Me Remixes EP van Boys Noize released, waarop Beataucue ook een remix staan heeft.

Ook onze Belg Paul Chambers vertrouwde zijn Yeah, Techno toe aan de jonge Fransen om een remix te maken.

 

Tot nu toe kenden we enkel nog maar remixes van Beataucue, die tevens over het algemeen steeds in goede wateren valt, maar ook hun eerste eigen producties werden onlangs warm onthaald!

 

 

Paul Chambers en zijn 'Yeah, Techno' EP

Door Sidney Ameel / 30/05/2010 / In Beataucue Paul Chambers /

Wie Paul Chambers denkt, denkt Soulwax. Hij reisde twee jaar mee met onze Belgische top-act. Nu waagt hij zichzelf ook aan een release: Yeah, Techno. Jullie mogen zich verwachten aan snoei-harde technoplaat, met dancefloor-purposes. Soulwax zelf legde ook hand aan een remix, net zoals Beataucue.

 

Beataucue's eerste plaat Cha Cha Cha is om van te snoepen

Door Deesisgoe / 10/05/2010 / In Beataucue /

De eerste plaat van het alombekende remixduo Beataucue is een must have en verschijnt 24 Mei op Kitsune records. Het Franse duo is enorm snel bekend geraakt de laatste tijd door hun enorm goede remixes. De plaat bevat  7 nummers:

 

Cha Cha Cha, Wolves en Bus, de eerste 2 nummers werden elk twee maal geremixed.

 

Je kan de 3 originele nummmers Hier beluisteren

Boys Noize's 'Kontact Me Remixes' EP komt er aan

Door Sidney Ameel / 09/05/2010 / In Boys Noize Beataucue housemeister Jan Driver Rynecogolist Depressed Buttons /

De derde EP van zijn full album Power staat er al aan te komen. Na twee EP's van Transmission is het (eindelijk!) de beurt aan Kontact Me, voor mij hét aanstekelijkste nummer van het album. De release zal zowel digitaal als op vinyl verkrijgbaar zijn, met uitzondering dat de digitale versie nog een extra remix zal bevatten niemand anders dan Beataucue. 31 mei is de datum van release.

 

Tracklist

1: Kontact Me (Rynecologist Turbine Mix)
2: Kontact Me (Jan Driver Remix)
3: Kontact Me (Housemeister Remix)
4: Kontact Me (Depressed Buttons Remix)
5: Kontact Me (Beataucue Remix) - enkel digitaal verkrijgbaar


 

Interview: Beataucue

Fuzz @ Beats of Love - De Preview

Zoals we jullie reeds vertelden, waren we dit weekend op Beats of Love en kregen we de kans om een video-interview te doen met zowel Beataucue als Static & Greedy. Natuurlijk gaat hier een heleboel montage-werk aan vooraf en daarom bieden we jullie deze korte clip al aan, als opwarmertje van wat nog komen zal...

Pony Pony Run Run remix door BeatauCue

Door Sidney Ameel / 13/04/2010 / In Beataucue Pony Pony Run Run /

Er is een gloednieuwe remix door BeatauCue van Pony Pony Run Run's track Walking on A Line. De release heeft verschillende remixes die eigenlijk allemaal wel goed te verteren zijn. Je kan zelf ook beginnen remixen en het materiaal van MXP4 afhalen.

Download: Pony Pony Run Run! – Walking On A Line (BeatauCue Remix) (320 kbps)

 

Interview: BeatauCue

Op 24 april heb ik de eer deze 2 kerels te ontmoeten op Beat of Love in de Vooruit in Gent. Het was dan ook de ideale gelegenheid om op voorhand al eens een interview te houden. BeatauCue is één van de sterkst groeiende acts in Frankrijk en met trots presenteren we dan ook dit interview!

Pagina's

Subscribe to RSS - Beataucue