Emalkay

Emalkay geeft fonkelnieuwe single weg

De Engelse dubstepproducer Emalkay is terug met de single Bring It Down. Daarbij hoort natuurlijk ook een prachtige clip. De videoclip verhaalt over twee meisjes die rondwalen in een post-apocalyptisch landschap. Een wereld vol oorlog, rellen en destructief geweld. Deze single vormt de voorbode van een nieuwe EP en krijgen we gratis mee.

Door / Op 15 jul 2012 / Reageer

Voor de feestelijke dertigste editie pakte Rock Herk uit met enkele grote namen, maar de grootste verandering was toch dat het tweedaagse festival in Herk-de-Stad voor het eerst betalend werd. Gelukkig konden noch dat, noch de weergoden -die net zoals vorig jaar niet echt meewerkten- het enthousiaste publiek weerhouden om naar het Olmenhof te trekken. Daar kregen ze met onder andere The Subs, Felix Da Housecat en Feadz enkele electrotoppers voorgeschoteld.

Conclusie:

De eerste betalende editie van Rock Herk kende zeker enkele hoogtepunten en vooral in de kleine club was het soms dringen om plaats te vinden. Hoogtepunten waren de livesets van The Subs op vrijdag en Yuksek op zaterdag, maar ook de verrassende, niet in hokjes te plaatsen dj's Faisal en The Gaslamp Killer. We hopen dan ook dat het Herkse festival ook volgend jaar opnieuw een kwaliteitsvolle tweedaagse kan aanbieden!

Artiest(en): 
2012
3
Average: 3 (1 vote)

Toppers maken affiche Rock Herk compleet

Rock Herk heeft zopas de laatste namen voor de affiche van dit jaar bekend gemaakt. Niemand minder dan Felix Da Housecat, Feadz en Paul Chambers zullen op de 30ste verjaardigseditie van het tweedaagse festival in Herk-de-Stad optreden. Voor het eerst zullen bezoekers moeten betalen om het festivalterrein te mogen betreden, maar dankzij deze headliners en de al eerder aangekondigde artiesten lijkt dit geen domper op het succes van het Herkse muzieksfeest te zullen zetten.

snelnieuws: 

Win een duoticket voor UKF Rampage @ Lotto Arena (3/03)

Rampage is al enkele jaren dé Antwerpse hoogmis op gebied van drum ’n bass en ook dubstep heeft een vaste waarde op de line-up. Op 3 maart 2012 clasht Rampage met het gekende UKF en organiseert samen het allergrootste drum ’n' bass- en dubstep-event ooit in België. De immens grote Lotto Arena krijgt grote namen over de vloer met Tantrum Desire, Emalkay, Taxman, Drumsound & Bassline Smith en de nieuwste revelatie Rollz. Fuzz Magazine mag voor dit evenement maar liefst drie duotickets weggeven!

wo, 02/29/2012 - 20:00

Door / Op 19 jan 2012 / Reageer

Om het nieuwe jaar goed in te zetten, was Fuzz Magazine aanwezig op the place to be: het evenement Star Warz vs. Daily Dubstep. Met een enorme opkomst van maar liefst 3 500 man kon het feest al niet meer stuk. Het Gentse ICC daverde onder het geweld van de solide dubstep room en de ijzersterke drum 'n' bass line-up. Zo waren er alom bekende en beruchte artiesten als Camo & KrookedEmalkay en Trolley Snatcha. Lees ons verslag en geniet nog eens van de sfeer met de aftermovie!

Conclusie:

Het feit dat het nieuwjaar was, heeft de goede sfeer wellicht sterk in de hand gewerkt. Maar wat dit feest vooral zo memorabel maakte waren de organisatoren van Star Warz en Daily Dubstep die gewoon zeer goed weten wat ze doen. Met de stevige line-up hier aanwezig, kon er niks fout gaan. De aanwezige middelbare schoolgangers hebben een fantastische start gegeven aan 2012 en ze zijn klaar om er dik tegenaan te gaan.

2011
4
Average: 4 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 

Door / Op 05 okt 2011 / Reageer

Op vrijdag 23 september verzamelden meer dan tweeduizend dubstepliefhebbers zich in Antwerpen om Untitled! bij te wonen in Trix. Op de affiche pronkten ondermeer Mala, Caspa, EmalkayKoan Sound vs Culprate, Ben Westbeech en Oneman. Met een ijzersterke line up als deze beloofde het een mooie avond te worden.

Conclusie:

De kracht van Untitled! zat ongetwijfeld in de diversiteit van de line up. De twee zalen brachten muzikaal en qua vibe twee volledig verschillende dingen. Op die manier vertolkt men exact wat er op dit moment leeft in de dubstepwereld. Als de organisatie erin slaagt dit evenwicht te blijven aanhouden in de programmatie van volgende edities zal Untitled!nog lang kunnen doorgaan als meest succesvolle dubstepconcept in het land. En dat volledig terecht.

 

2011
4
Average: 4 (1 vote)

Emalkay - Fabrication (official video)

Binnenkort brengt Emalkay een nieuwe LP uit op het legendarische recordlabel Dub Police. In 2009 gaf Caspa hem de eer om zijn label te vervoegen en het leek een geniale zet: When I Look At You was een van de bekendste dubsteptracks uit 2010 en droeg ongetwijfeld mee aan de grotere bekendheid dat het dubstepgenre heeft gekregen in het afgelopen jaar.

Subscribe to RSS - Emalkay