Ntology

Door / Op 10 okt 2011 / Reageer

Het Amsterdamse label Basserk Records mag dit jaar al vijf kaarsjes uitblazen op hun verjaardagstaart. Anders dan anders deelt de jarige nu een cadeau uit en het is letterlijk een vette. Ze komen immers op de proppen met een gratis compilatie van maar liefst 40 nieuwe en exclusieve tracks: Basserk Big Fat Zip. En alsof dat nog niet groots genoeg is, beloven ze in de maand oktober alleen al nog 10 extra releases uit te brengen.

Conclusie:

Het mooiste cadeau dat je kan krijgen van een label!

2011
5
Average: 5 (1 vote)

Interview: Ntology

We kennen Ntology niet alleen van onze kostenloze All That Fuzz Pt.3 compilatie, maar onlangs kon je zelfs één van zijn nummers op de Britse BBC Radio 1 horen. De tijd was dan ook rijp om deze Limburger op de rooster te leggen. We hebben het over zijn nieuwe nummer Grind, Ustream en dj-contests. Daarnaast onthullen we exclusief dat zijn volgende remix zal verschijnen op een sublabel van een immense platenmaatschappij. Meer nog, we delen zelfs zijn laatste mix met jullie!

All That Fuzz Pt.3

Door Sidney Ameel / 09/04/2011 / In Compilatie The Bloody Beetroots Beat & Bang Modek Hermanos Inglesos Gooseflesh Aerotronic Sick Boy The Aston Shuffle Hide & Scream Deafman Moore & Lezz Autodidakt Super Super GSUS! LekTriQue Jay Robinson Audionite Crunkd Dead Cat Bounce Ntology Plastic Operator Maddjazz Dirty Trickz Pleasure Neophon Brightside Tommie Sunshine Pro7 Fake That / 7 Reacties

Het lange wachten was alleszins de moeite waard! Sinds vandaag kunnen jullie onze gratis compilatie downloaden. Om precies middernacht speelde de mix van Modek op Switch en die eindigde met een track die nog niet aangekondigd was: Fake That - Smile. Een onverwachte bonustrack dus!

Het derde kwartet bangers All That Fuzz Pt.3 compilatie

Door fosco13 / 31/03/2011 / In Hermanos Inglesos GSUS! Crunkd Dead Cat Bounce Ntology Plastic Operator / 7 Reacties

Na de eerste en de tweede lading previews, zijn we hier alweer met vier exclusieve tracks voor jullie om voor te beluisteren. De gelukkige artiesten van vandaag zijn nummers 9 tot 12 op onze compilatie. Van hun namen klinkt de ene al bekender dan de andere, maar allemaal zijn het exclusieve pareltjes van electrotracks. Zijn jullie alvast benieuwd?

Subscribe to RSS - Ntology