Polydor

Door / Op 19 jul 2012 / Reageer

Op dag 6 op 10 Days Off mocht Studio Brusselprogramma Switch de line-up mee verzorgen en met een live-optreden van Compact Disk Dummies en dj-sets van Ultravid, Polydor en Etienne de Crécy had het publiek niet te klagen. Jubileumduo Ed&Kim kreeg de feestelijke eer om de nacht af te sluiten en wij waren erbij van begin tot eind!

Conclusie:

Bekijk nog eens enkele livebeelden van deze voortreffelijk dag 6 met naast de uitstekende Belgen, de dj-set van Etienne de Crécy als absoluut hoogtepunt.

Artiest(en): 
2012
4
Average: 4 (1 vote)

Door / Op 28 sep 2011 / Reageer

Nu de regeringscrisis eindelijk opgelost lijkt is het tijd dat Ultrasonic 7 -de videoclip voor hun vorige single Work It Out was een grappige parodie op de regeringsonderhandelingen- een nieuwe single uitbrengt. You Are In My System is deze opvolger getiteld en het is een cover van 80's icoon Robert Palmer. De coverversie is echter, net zoals Shindu hen dat aan het begin van de zomer al voordeed, een lekkere cocktail van discobeats en de zwoele vocals van Tom Derie. Bij al dat lekkers komen dan nog eens remixen van Drrtyhaze en Belgische talenten Katorski en Polydor!

Conclusie:

Ultrasonic 7 brengt de zomer eindelijk terug in België met deze late nazomerrelease. Hun You Are In My System cover van Robert Palmer is de Happy House van deze herfst en hopelijk kunnen we dat ook vaak in clubs overal ter lande terughoren. De Drrtyhaze remix is een absolute parel, maar ook de herwerkingen van onze landgenoten Katorski en Polydor zijn niet te versmaden. Toprelease!

2011
4
Average: 4 (1 vote)
Taxonomy upgrade extras: 

Interview: Polydor

Tussen het muziekgeweld van 10 Days Off kreeg Fuzz Magazine de kans om een interview af te nemen met Thomas Houthave, beter bekend als Polydor. De Gentenaar, die momenteel platen uitbrengt op Midnight Munchies, was ruim op tijd voor zijn set en kon ons nog even kort te woord staan. We hadden het onder ander over zijn laatste EP, zijn sets en hoe hij zijn toekomst ziet. Tot slot kan je ook nog zijn liveset die hij op zijn thuisfestival speelde herbeluisteren!

Door / Op 24 jul 2011 / Reageer

Op dag zes van 10 Days Off stonden er na drie dagen van iets minder grote namen nog eens echte publiektrekkers op de affiche: Tocadisco en Laserkraft 3D. Aangevuld met The Jelly Bellies, thuisspeler Polydor én droog weer voor het eerst in dagen beloofde het een fantastische avond te worden voor menig muziekliefhebber.

Conclusie:

In een flink gevulde zaal schoten zowel Laserkraft 3D als Polydor raak met tech-house die iedereen in beweging kreeg. Alleen Tocadisco viel wat uit de boot, althans voor het publiek dat niet speciaal voor hem gekomen was. Alles tezamen werd het geen "broeiend" feestje, zoals je die in de Vooruit wel eens kan hebben, maar eerder een aangename muziekale avond.

3
Average: 3 (1 vote)

Door / Op 29 jun 2011 / Reageer

Sinds vorige maand is zowat iedereen ervan overtuigd: Shindu scoort met Happy House één van de zomerhits van 2011. Deze revelatie herwerkte een puur eightiesnummer tot een moderne discoversie en mocht zowaar als eerste Belgische band een release uitbrengen op het befaamde Kitsuné label. Ook voor de remixen op hun EP konden ze imposante namen strikken: van medebelgen Polydor en Martians tot gerenommeerde remixers als Herr Styler en JBAG. Op die manier kan een release natuurlijk al op voorhand niet meer stuk!

Conclusie:

Shindu slaagt er glansrijk in om met hun eerste single meteen een zomer-, wat zeggen we, een wereldhit te scoren. Dat is ze bij Kitsuné niet ontgaan en daarom hebben de Belgen ook hun allerbeste krachten mogen uitvaardigen om voor de remixen te zorgen. Polydor en zeker Martians doen daarin meer dan hun best en kunnen het nummer zelfs optillen tot een hoger niveau. Tel daarbij nog de pareltjes van huisdj's JBAG, new man in town Midnight Savari en spaghettivreter Herr Styler en dan weet je waarom deze hele Happy House EP niets minder dan vijf sterren verdient. Topplaat!

2011
5
Average: 5 (1 vote)

Door / Op 16 mei 2011 / Reageer

Het is soms ongelooflijk hoe snel labels kunnen groeien. Ik herinner me nog de eerste release van Steve Aoki & Armand Van Helden op Midnight Munchies alsof het gisteren was en ondertussen zijn we al toe aan de tiende release op het label. Voor deze gebeurtenis brengt het label een bescheiden maar knappe compilatie uit met 12 exclusieve tracks van zowel artiesten die al iets uitbrachten op het label als volkomen nieuwkomers. Wij sommen ze even allemaal op.

Conclusie:

We kunnen het niet ontkennen: deze compilatie is een dikke en mooie kers op hun verjaardagstaart van de tiende release. Ik ben ervan overtuigd dat ze met dit album een groot doelpubliek zullen bereiken binnen vele genres. Één voor één zijn het allemaal sterk opgebouwde en kwalitatieve nummers. Het ene nummer bevalt me dan wel beter dan het ander, maar met zo'n divers aanbod aan producers is dit dan ook volkomen normaal dunkt me. Uitkijken maar naar 23 mei!

2011
4
Average: 4 (1 vote)

Polydor neemt Roisin onder handen

Door fosco13 / 05/04/2011 / In Mason Polydor / 3 Reacties

De jonge Vlaamse producer Polydor is al enige tijd niet meer uit de spotlights weg te slaan. Sinds hij bij het Midnight Munchies label van Mathias Bauwens tekende, brengt hij de ene na de andere track uit, als remixer of producer. Nu heeft hij de eer gekregen om voor niemand minder dan Roisin Murphy een remix te maken. Het beste nieuws is dat deze gratis te downloaden is dankzij platenlabel La Musique Fait La Force.

Pagina's

Subscribe to RSS - Polydor