Proxy

Proxy laat eindelijk nieuw materiaal horen

Proxy, de Rus achter Raven en Dancin' In The Dark, heeft na twee jaar nog eens een nieuw nummer gepresenteerd aan de wereld. Met als aankondiging "The Wait Is Over. The World Is Over." laat hij het nummer met de weinig geïnspireerde titel Audio 15 op ons los.

Artiest(en): 
Taxonomy upgrade extras: 
snelnieuws: 

Volledige line-up I Love Techno 2011 bekend

Door Sidney Ameel / 01/09/2011 / In Boys Noize Crookers Len Faki Drop The Lime Brodinski Chase & Status Mumbai Science The Subs Proxy Birdy Nam Nam Fake Blood Digitalism Jakwob Canblaster Fader Flux Pavilion Cassius Nero Raving George Gesaffelstein Katy B Sebastien San Agoria Paul Kalkbrenner Carl Craig 69 Laurent Garnier Lbs Skream Vs Benga Knife Party Feed Me Psycatron Totally Enormous Extinct Dinosaurs Fritz Kalkbrenner Madeon Simina Gregoriu / 5 Reacties

De volledige line-up van I Love Techno 2011 is opnieuw bekendgemaakt. Enerzijds heeft ILT opnieuw een sterke affiche met veel goeie namen, maar anderzijds ook veel dezelfde namen als de jaren voorheen. Op zich is dat geen slecht nieuws als de sfeer zo gegarandeerd kan worden. Dit jaar zijn er niet echt namen die boven de andere uitspringen, maar wel oude getrouwen zoals Paul KalkbrennerLen FakiBoys NoizeCrookersChase & StatusSteve AokiDigitalismCarl Craig, Laurent Garnier en vele anderen. Lees hier de uitgebreide bespreking van Fuzz Magazine.

Clubcircuit stelt lijstje samen voor Dour

Nog een kleine maand en het is weer zover: de vier dagen durende hoogmis van de alternatieve muziek, de 23ste editie van het Dour festival. Ook dit jaar belooft het evenement weer met meer dan 200 artiesten meer dan waar voor jullie geld te geven. Zoals ondertussen ook een traditie is geworden mag Clubcircuit, de organisatie van Vlaamse muziekclubs, een eigen podium volproppen met de meest veelbelovende artiesten. Uit de elektronische muziekwereld selecteerden zij enkele absolute topacts zoals Erol Alkan, Tiga, Proxy en onze nationale sterkhouders: Sound Of Stereo.

CameRoscope bundelt hun 2010

Ro & Gaspar Matheron van CameRoscope volgen al 3 jaar de meeste trendy feestjes van Frankrijk en naburige landen. Zo ook de meest recente editie van I Love Techno. Ze hebben nu een compilatie gemaakt van alle edities in Social Club, volgens Pedro Winter (Busy P) de beste club in Parijs.

Previews van Sound of Stereo's remixes van Proxy's 'Vibrate' online

Door Sidney Ameel / 01/06/2010 / In Sound of Stereo Proxy /

Zoals jullie wisten stonden er enkele remixes van Sound of Stereo aan te komen van Proxy's Vibrate. Vandaag popten er 2 previews online op hun Soundcloud van hun 2 remixes; een casual en een trance-remix. Het is de eerste keer dat we echt een trance remix te horen krijgen van hen. De release staat gepland op 28 juni.

 

 

Subscribe to RSS - Proxy