The Magician

Door / Op 25 jul 2012 / Reageer

Zoals de traditie het wil is de laatste dag -of nacht- van 10 Days Off ook de langste. Met dj-sets van Guy-OhmThe Magician en levende legende DJ Harvey leek de ochtend halen geen probleem, nadien zetten Jacques Renault, landgenoten Down+Out  en Sheridan het feest nog voort tot de middag!

Conclusie:

Een waardige slotdag met The Magician en DJ Harvey die het enthousiast dansende publiek zeker niet teleurstelden. Bekijk nog eens het verslag dat Pioneer maakte van de laatste dag 10 Days Off, waarin Guy-Ohm en DJ Harvey hun zegje doen over het prachtige festival:

2012
4
Average: 4 (1 vote)

Door / Op 08 jul 2012 / Reageer

Na de laatste EP van Moonlight Matters is het nu de beurt aan een andere landgenoot om zijn trucjes op het Frans-Japanse label Kitsuné te laten horen. Samen met Yuksek vormt The Magician het duo Peter & The Magician dat eerder al de Twist EP samen maakten. Nu produceren ze samen Memory, een single waarvan ook Le CrayonNSFW en Poindexter aangepaste versies maken.

Conclusie:

Soms heb je koppels waarvan je weet dat ze eeuwig bij elkaar zullen blijven en voor de (werk)relatie tussen deze Fransman en onze landgenoot hopen we hetzelfde. De drie remixers slagen erin om deze potentiële zomerhit fris en origineel te laten klinken. Kooptip!

Artiest(en): 
2012
4
Average: 4 (1 vote)

De Ibiza muziekgids van Fuzz Magazine - deel I: Belgen

Door Jeroen Peetermans / 02/07/2012 / In The Subs 2manydjs Aeroplane Marco Bailey Tom Hades Dominico Coone DJ Licious The Magician Ramon Tapia Mr Grammy Fuzzistiek Redhead Robbie Benson / 0 Reacties

De traditionele vakantiemaanden zijn ingezet en waar kan een muziekliefhebber beter naartoe in juli, agustus en september dan naar de magische Spaanse partyspot Ibiza? Om jullie wat wegwijs te maken in het grote aanbod van exclusieve en minder exclusieve party's publiceren wij de Ibiza muziekgids, een overzicht van de beste feestjes met internationale artiesten en landgenoten uit de elektronische muziekwereld. We beginnen met de Belgen die deze zomer optreden op het eiland: 2manydjsAeroplaneCooneMarco BaileyMr GrammyDJ LiciousDominicoRobbie BensonRamon TapiaRedheadThe MagicianThe Subs, Hermanez en Tom Hades!

Affiche 10 Days Off dikt aan

Deze week doken er terug tien nieuwe namen op voor 10 Days Off: Addison Groove (waarmee we net nog een interview hadden), The Magician, Holy Other (live), Paco Osuna, Mark E, Ambivalent, Jacques Renault, Dan Drastic, Gaiser en Teebs. Ook werd er een samenwerking met Durrr aangekondigd, dat is een reeks van events georganiseerd door Rory Phillips en The Lovely Jonjo, een beetje te vergelijken met Forma.T maar dan iets alternatiever

snelnieuws: 

Eerste namen Fi:hP bekend

Feest in het Park, het jaarlijkse festival aan de Oudeaardse Donkvijvers, heeft een eerste reeks namen bekendgemaakt. Op internationaal vlak sprongen vooral Cassius, Felix Da Housecat, Erol Alkan en Drumsound & Bassline Smith in het oog. Deze werden aangevuld met Belgische toppers zoals The Magician, Arsenal en Goose. Wat niet-elektronische namen betreft werden vooral reggae-artiesten uit alle hoeken van de wereld aan de line-up toegevoegd.

snelnieuws: 

Win een duoticket voor Karma Hotel @ Kursaal Oostende (7/04)

In het Kursaal van Oostende gaat op zaterdag 7 april de vijfde editie van Karma Hotel door. Op de affiche staan mooie namen zoals , KavinskyMickey MoonlightThe MagicianCamo & KrookedJakwob, Caspa en nog veel meer. In onze voorbeschouwing kan je het volledig programma vinden en als een tripje naar de zee jou wel aanspreekt, kan je dankzij Fuzz Magazine één van onze drie duotickets winnen!

do, 03/29/2012 - 20:00

Karma Hotel pakt uit met grote namen

Door Jeroen Peetermans / 21/03/2012 / In Caspa Kavinsky Jakwob Syndaesia Yamo Camo & Krooked The Magician Raving George Mickey Moonlight Shindu Vicelord / 0 Reacties

Als we goed tellen is dit de vijfde editie van Karma Hotel. In 2012 zal het initiatief van vzw's De Zwerver en Jong Oostende nog meer schitteren dan andere jaren. De drie locaties herbergen in totaal 21 artiesten, we geven jullie een overzicht mee van de elektronische muzikanten die je er kan terugvinden op zaterdag 7 april. Maak je klaar voor heel wat nieuwigheden: Camo & Krooked die een nieuw remixalbum uitbrengen, The Magician die binnenkort Sam Sparro remixt en natuurlijk Syndaesia die onlangs hetzelfde deed voor 't Hof van Commerce.

Door / Op 27 jan 2012 / Reageer

De line-up van Modfest beloofde al veel goeds voor het festival in de Hasseltse MuziekodroomThe MagicianSCNTSTAddicted Kru SoundThe Whatevers en Ifan Dafydd waren maar enkele van de artiesten naar wiens optreden we erg uitkeken. Renaissance Man beloofde ons op voorhand al een warm onthaal en belofte maakt schuld. Na Faisal zetten de twee Finnen meteen de toon voor de rest van de avond: warme discovibes afgewisseld met onderkoelde (en soms harde) beats.

Conclusie:

Dit festivalletje is een schoolvoorbeeld van hoe het moet voor anderen. Zonder enige moeite een avant-gardistische line-up van enkele nieuwe spelers op het toneel, aangevuld met oudgedienden die weten hoe het moet. Ook een coole locatie die creatief weet om te springen met het beoogde volk. Hier zien ze ons nog vaker!

2012
4
Average: 4 (1 vote)

Modfest pakt uit met eerste grote namen

Door fosco13 / 02/12/2011 / In The Magician The Whatevers SCNTST Ifan Dafydd / 1 Reactie

Vorig jaar prijkten onder meer Mason en Fake Blood op de affiche van Modfest, maar ook dit jaar kan het evenement weer uitpakken met enkele grote namen:. The MagicianSCNTSTAddicted Kru SoundThe Whatevers en Ifan Dafydd. Deze artiesten zullen op 21 januari volgend jaar de Muziekodroom in vuur en vlam zetten met hun dj- en livesets. Voor de jonge Duitse knaap uit de Boysnoize Records stal wordt het trouwens zijn eerste optreden in België.

Pagina's

Subscribe to RSS - The Magician