What's all the fuZZ about?

Educatieve Spelletjes Voor Kinderen

Educatieve Spelletjes voor Kinderen: De Beste Websites

Educatieve spelletjes voor kinderen zijn niet alleen leuk, maar ook heel nuttig. Ze helpen bij het ontwikkelen van vaardigheden zoals logisch denken, probleemoplossend vermogen en creativiteit. Bovendien zorgen educatieve spellen ervoor dat kinderen meer interesse krijgen in leren.

Kabage?

Kabage was een website van het Katholiek Basisonderwijs te Geel. De website is echter gestopt en op deze pagina kan je een overzicht vinden van tal van andere websites met educatieve spelletjes voor kinderen. Websites met spelletjes voor wiskunde, taal of ict.

Kies één van de onderstaande websites en kom terecht op een pagina met leuke en educatieve spellen voor kinderen.

Computermeester: Computermeester is een website waarop educatieve spellen voor kinderen van alle leeftijden te vinden zijn.

Bingel: Bingel is een website waarop je educatieve spellen kunt spelen die aangepast zijn aan het leerprogramma van de basisschool. Voor leerlingen van het 1e tot 6de leerjaar.

Scoodle Play: Scoodle Play is een website waar educatieve spelletjes te spelen zijn in verschillende talen, zoals Nederlands, Engels en Frans.

Kweetet: Kweetet is een website met educatieve spellen die speciaal ontwikkeld zijn voor kinderen van de lagere school.

Oefen.be: Oefen.be is een website waarop educatieve oefeningen te vinden zijn voor kinderen van alle leeftijden, van peuters tot tieners.

Fakkeltjes: Op de digitale planeet kan je een dossier of stripje lezen, een goocheltruc leren van Rooie Karel, een quizje spelen en nog veel meer.

Xnapda: Educatieve filmpjes voor de lagere school.

Karrewiet: Karrewiet is een website van de VRT waar educatieve spelletjes te spelen zijn over allerlei onderwerpen, zoals natuur, wetenschap en geschiedenis.

Op Squla kunnen kinderen spelenderwijs leren. Dagelijks helpen onze quizzen en doebladen vele kinderen om te oefenen met diverse schoolvakken, vreemde talen en actualiteiten. De educatieve spellen zijn vrijwel op ieder device te spelen.

Zoals je kan zien zijn er veel verschillende educatieve websites waar je terecht kan voor leuke spellen voor kinderen. Welke website jij kiest is natuurlijk helemaal aan jou! Wij hopen in ieder geval dat we je op deze manier een beetje op weg kunnen helpen. Veel succes!

Spelenderwijs leren

Met educatieve spelletjes kunnen kinderen op een leuke manier kennis maken met verschillende onderwerpen. Zo is er bijvoorbeeld educatief spel voor kinderen die willen leren rekenen, spellen waarin ze het alfabet leren kennen of educatieve puzzels waarbij ze hun geografische kennis kunnen toetsen. Op deze manier wordt leren echt een feestje voor kinderen!

Wanneer je op zoek bent naar educatieve spelletjes voor kinderen, is het belangrijk om goed te kijken naar de verschillende websites. Er zijn veel webpagina’s die educatieve spellen aanbieden, maar niet allemaal zijn even goed. Bij ons vind je een overzicht van de beste educatieve websites, zodat je altijd verzekert bent van kwaliteit!

Andere leuke artikels

Kaartspellen met 2

Wat kun je doen als je je verveelt?

Laatste nieuws