What's all the fuZZ about?

Terrasoverkappingen en Veranda’s van Solundo

Een op maat gemaakte oplossing voor uw tuin

Een terrasoverkapping is een uitstekende manier om uw tuin en huis te verbinden, zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Of het nu gaat om een zomerse barbecue met vrienden of een gezellige winteravond met familie, een terrasoverkapping zorgt voor beschutting en comfort.

Solundo – specialist in terrasoverkappingen

Solundo is een bedrijf dat zich specialiseert in het bouwen van terrasoverkappingen. Hierdoor kunt u bij Solundo rekenen op een volledig op maat gemaakte overkapping van hoge kwaliteit. Dit betekent dat u de vrijheid heeft om de grootte, kleur, sierlijst, dakmateriaal en andere opties te kiezen die het best bij uw huis en tuin passen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit drie soorten sierlijsten, drie soorten dakmaterialen en drie kleuren voor de constructie. Daarnaast kunt u ook zonwering en glazen schuifdeuren toevoegen aan de overkapping, zodat u het maximale comfort heeft.

Een ander groot voordeel van Solundo is dat het bedrijf werkt met tijdloos design. Hierdoor zal uw terrasoverkapping na verloop van tijd niet gedateerd ogen en past het altijd bij uw huis. Daarnaast is de overkapping van Solundo weinig onderhoud nodig, waardoor u zorgeloos kunt genieten van uw terrasoverkapping.

Met een terrasoverkapping van Solundo kunt u ook onafhankelijk zijn van de seizoenen. Hierdoor kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin, ongeacht het weer. Daarnaast zorgt een terrasoverkapping voor een aanzienlijke vergroting van uw woonkamer, zodat u uw huis ruimer kunt ervaren. Als extra opties kunt u ook terrasverwarming en verlichting toevoegen aan uw terrasoverkapping, zodat u het comfort kunt verhogen.

Solundo biedt ook uitstekende service. Indien gewenst, kunt u de overkapping laten bouwen door Solundo of u kunt gebruik maken van de gebruiksvriendelijke handleiding voor zelfmontage. Hierdoor kunt u zelf de overkapping bouwen en bespaart u geld. Bovendien, als u besluit om een terrasoverkapping van Solundo te kopen, kan het ook leiden tot een verhoogde taxatiewaarde van uw woning.

Veranda’s van Solundo

Een veranda is een andere optie voor een terrasoverkapping, die een gesloten constructie biedt met ramen en deuren. Hierdoor heeft u nog meer beschutting tegen het weer en kan u nog beter genieten van uw tuin, ongeacht de temperatuur of het weer. Bovendien biedt een veranda ook privacy, zodat u ongestoord kunt genieten van uw tuin. Solundo biedt ook de optie om een veranda te bouwen, waarbij u dezelfde vrijheid heeft om de grootte, kleur, sierlijst, dakmateriaal en andere opties te kiezen die het best bij uw huis en tuin passen. Zoals bij de terrasoverkappingen, kunt u ook hier kiezen voor zonwering en glazen schuifdeuren voor het maximale comfort. Een veranda is een perfecte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een extra ruimte in huis, zoals een eet- of woonkamer.

Uw keuze kunnen maken?

In samenvatting, Solundo is een expertbedrijf voor terrasoverkappingen en veranda’s die zorgt voor een op maat gemaakte, hoogwaardige en tijdloze constructie. Solundo biedt de optie voor zelfmontage of volledige bouw, evenals extra opties zoals zonwering, glazen schuifdeuren, terrasverwarming en verlichting. Solundo zorgt voor een comfortabele, flexibele en weinig onderhoudsruime oplossing voor uw huis, die ook kan leiden tot een verhoogde taxatiewaarde van uw woning.

Laatste nieuws