What's all the fuZZ about?

she shed

Een She Shed: de Ideale Plek om tot Rust te Komen

Als vrouw wil je wel eens wat tijd voor jezelf. Een plek om tot rust te komen, waar je niet gestoord wordt door manlief of kinderen. Die plek is er nu: de she shed! In dit artikel lees je alles over wat een she shed is en wat je ervan kunt verwachten.

Wat is nu een She Shed?

De mancave kennen we al langer maar nu is het tijd voor de vrouwen om wat ruimte in te nemen. De she shed is een plekje in je tuin of huis, waar jij je kunt terugtrekken wanneer je even wat rust nodig hebt. Je kunt er meestal lezen, tv kijken, yoga doen of wat dan ook wat jij fijn vindt en wat jou tot rust brengt. Heel veel vrouwen geven aan dat ze thuis gewoon niet tot rust komen en dat ze steeds gestoord worden door manlief of kinderen die net iets nodig hebben. In de she shed is dat geen enkel probleem! Je kunt er heerlijk ongestoord genieten van wat jij wilt doen.

Wat komt in je She Shed?

Dat is natuurlijk helemaal aan jou! Er zijn wel een paar dingen die je misschien wel wilt overwegen. Zoals:

  • TV of radio, zodat je wat achtergrondgeluid hebt;
  • Fitnessapparatuur vind je hier ook vaak;
  • Een lekkere stoel of bank, waar je heerlijk in weg kunt kruipen;
  • Een klein koelkastje met wat snacks en drankjes, zodat je niet steeds naar binnen hoeft te lopen;
  • Misschien wat foto’s of kaarten van je geliefden, zodat je ze toch altijd om je heen hebt.

Het is maar net wat jij prettig vindt! Er zijn sheds die heel simpel ingericht zijn en er zijn er die echt luxe aanvoelen. Het hangt allemaal af wat je wensen zijn.

De voordelen van een She Shed

Een she shed is natuurlijk heel fijn voor jezelf maar ook voor je partner of kinderen. Zij hoeven je niet meer lastig te vallen wanneer ze wat aan jou willen vragen en jij kunt lekker ongestoord genieten van wat rust. Daarnaast is het ook gewoon heel erg fijn om even wat tijd in de tuin door te brengen en even weg te zijn uit huis. Je krijgt er misschien wel wat meer zin in je tuin en je gaat er ook echt even helemaal uit. Deze plek kan je helemaal inrichten zoals jij dat wilt en niemand die daar wat over te zeggen heeft!

Een she shed is dus echt een ideale plek voor iedere vrouw die wat tijd voor zichzelf nodig heeft of gewoon wat meer rust in huis wil.

Luxe She Shed met een wooncontainer in je tuin

Als je wat meer budget hebt, kun je er natuurlijk ook voor kiezen om wat meer luxueus te gaan. Zo kun je bijvoorbeeld een wooncontainer in je tuin plaatsen en die tot she shed omtoveren. Dit is wel wat duurder maar dan heb je ook wat! Je hoeft geen muren meer op te tuigen en alles is al stevig en sterk. Daarnaast ziet het er ook heel erg leuk uit en je container kan precies zo ingericht worden zoals jij dat wilt. Maar de meeste sheds vind je toch in het tuinhuis, in een vergeten bergruimte in je tuin, tot zelfs gewoon op de zolder. Iets voor bij jou thuis? 😉

Laatste nieuws