What's all the fuZZ about?

American bully

5 rustige hondenrassen waar je misschien niet aan dacht

Als je op zoek bent naar een rustige hond die makkelijk te houden is, dan zijn er een aantal rassen die je kunt overwegen. In dit artikel bespreken we 10 van de rustigste rassen, en geven we wat tips over hoe je ze het beste kunt trainen en verzorgen. Rustige hondenrassen zijn niet moeilijk te vinden, maar er zijn een aantal rassen die rustiger zijn dan andere. In dit artikel bespreken we de top tien rustige hondenrassen. Als je op zoek bent naar een rustige hond, dan is dit artikel perfect voor jou!

#1 Herdershonden

De meeste mensen denken dat herdershonden allemaal hyperactief zijn, maar dat is helemaal niet waar. Er zijn veel rustige soorten herdershond, en ze zijn eigenlijk heel makkelijk te trainen. Als je op zoek bent naar een rustige hond die makkelijk te houden is, dan is een herdershond een perfecte keuze.

Enkele voorbeelden van rustige herdershonden zijn de Alaskan Malamute, de Australian Cattle Dog en de Bearded Collie.

#2 Labradors

De Labrador is afkomstig uit Canada, en is een van de meest populaire hondenrassen ter wereld. Labradors zijn rustige, aanhankelijke honden die makkelijk te trainen zijn. Als je op zoek bent naar een rustige hond die makkelijk te houden is, dan is een Labrador een perfecte keuze.

Andere rustige rassen die afkomstig zijn uit Canada zijn de golden retriever en de Nova Scotia duck tolling retriever.

Labradors kunnen wel erg druk worden wanneer ze jong zijn, maar ze kalmeren vaak snel na. Als je ervoor zorgt dat je Labrador genoeg uitlaat, dan zal hij rustig en aanhankelijk zijn.

Labradors zijn ook heel makkelijk te trainen, dus als je rustige hond wilt die makkelijk te houden is, dan is een Labrador echt perfect voor jou!

#3 Newfoundlands

Newfoundlands zijn rustige, vriendelijke honden die makkelijk te trainen zijn. Ze zijn echter wel groot, dus als je niet van grote honden houdt, dan is dit misschien niet het ras voor jou.

#4 Bulldogs

Bulldogs zijn rustige, makkelijke honden die geweldig zijn voor gezinnen met kinderen. ze kunnen echter wel wat ondeugend zijn en soms vrij koppig, dus als je op zoek bent naar een rustige hond die makkelijk te trainen is, dan is dit misschien niet het ras voor jou.

#5 American Bully

De American Bully lijkt misschien een beetje intimiderend, maar ze zijn rustige, trouwe honden die heel makkelijk te trainen zijn. Als je op zoek bent naar een hond die makkelijk te houden is, dan is de American Bully echt perfect voor jou! Hij is ook erg aanhankelijk en loyaal, dus als je op zoek bent naar een rustige hond die bij je past, dan is de American Bully perfect voor jou!

Rustige hondenrassen zijn niet moeilijk te vinden, maar er zijn een aantal rassen die rustiger zijn dan andere. In dit artikel hebben we de top 5 rustige hondenrassen besproken. Of je nu op zoek bent naar een herdershond, labrador of American Bully, er is vast wel een rustig hondje bij dat perfect bij je past!

Laatste nieuws