What's all the fuZZ about?

Bad met Betonlook

Bad met Betonlook: Een Stijlvolle Toevoeging aan je Badkamer

Een betonlook bad is een stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Het geeft je badkamer een moderne uitstraling en is daarnaast ook nog eens erg praktisch. In dit artikel lees je alles over betonlook baden, van materiaalkeuze tot het plaatsen ervan. Ben je benieuwd naar de voordelen van betonlook in de badkamer? Lees dan snel verder!

Van welke materiaal wordt een betonlook bad gemaakt?

Betonlook baden zijn niet echt gemaakt van beton maar hebben wel dezelfde uitstraling. Het materiaal is vaak een composiet van cement, kalk en gebroken stenen. Dit maakt het materiaal sterk en duurzaam, perfect voor in de badkamer. Daarnaast is betonlook ook makkelijk te onderhouden; een simpele sopbeurt is meestal al voldoende. In tegenstelling tot echt beton waarbij je wel eens last kan hebben van krassen of vlekken, is betonlook makkelijk te houden in een goede staat.

Kan je een betonlook bad in meerdere kleuren verkrijgen?

Ja, betonlook is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De meeste betonlook baden zijn grijs van kleur, maar er zijn ook andere tinten mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een betonlook bad in het wit, zwart of een bad met een houtprint. Dit geeft je badkamer net even iets extra’s en zorgt ervoor dat het betonlook bad perfect aansluit bij jouw stijl.

Hoe plaats je een betonlook bad?

Het gaat hier veelal om een vrijstaand bad, maar het is mogelijk betonlook te gebruiken voor een inbouwbad. Het betonlook materiaal is sterk en duurzaam, waardoor het makkelijk zelf te plaatsen is. Als je niet handig bent of twijfelt over de juiste aanpak, raadpleeg dan altijd een professional. Zij kunnen je adviseren over de juiste manier van aanleggen en helpen bij eventuele problemen.

In welk soort badkamer past betonlook?

Betonlook is een stijlvolle toevoeging aan elke badkamer. Het materiaal geeft je badkamer een moderne uitstraling en is makkelijk te onderhouden. Of je nu een kleine of grote, rustige of drukke badkamer hebt, betonlook is altijd een goede keuze. Misschien gebruik je wel microcement als vloer en heb je zo ineens een industriƫle badkamer.

Wat zijn de voordelen van betonlook?

  • Betonlook is makkelijk te onderhouden;
  • Een simpele sopbeurt is meestal al voldoende;
  • In tegenstelling tot echt beton waarbij je wel eens last kan hebben van krassen of vlekken, is betonlook makkelijk te houden in een goede staat;
  • Betonlook is verkrijgbaar in verschillende kleuren;
  • Het geeft je badkamer een moderne uitstraling.

Wat is het nadeel van betonlook?

Betonlook baden zijn een pak duurder dan gewone baden. De prijs van een betonlook bad hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en het materiaalkeuze. Een gemiddeld betonlook bad kost ongeveer ā‚¬2000,-. Dit is duurder dan een gewoon bad, maar je hebt wel een stijlvolle en moderne toevoeging aan je badkamer.

Plaats jij binnenkort ook een betonlook bad in je badkamer?

Laatste nieuws