What's all the fuZZ about?

Refurbished Apple

Refuzz…wat?

Whats all the fuzz about? Nou om precies te zijn, refurbished! Waarschijnlijk heb je er weleens van gehoord. Refurbished devices. Het zijn apparaten die worden opgeknapt en terug in nieuwstaat worden gebracht. Vervolgens zijn ze weer technisch 100% in orde. Het komt voor bij producten die waardevol zijn. Zo wordt het woord reviseren gebruikt in combinatie van een vleugel of motorblok. Daarnaast zie je dat er steeds meer producten worden refurbished. Zo ook de devices van Apple.

Apple is de max!

Apple wordt geroemd vanwege de geweldige kwaliteit, strakke designs en stabiele software. Met de iPhone en iPad wist Apple de markt volledig te veranderen. Van het volledige multi-touchscreen zonder fysiek toetsenbord, tot de handige iPads van de Air tot de Pro.

Ieder jaar brengt Apple weer nieuwe devices uit. En ieder jaar worden de prijzen weer duurder. Dit is Ă©Ă©n van de weinige keerzijdes van Apple. Voor de devices kun je diep in de buidel tasten. Gelukkig is hierop een antwoord gevonden. Je raadt het al: refurbished!

Refurbished Apple

Met refurbished Apple ben je tot wel 60% voordeliger uit dan nieuw. De prijs is voor velen dan ook een belangrijke reden om voor refurbished te kiezen. Daarnaast is refurbished bij de juiste aanbieder interessant vanwege extra voordelen. Wat te denken van de 2 jaar garantieregeling. Het is dan ook niet geheel zonder reden dat refurbished Apple de afgelopen jaren in een stroomversnelling is gekomen.

Keurmerk Refurbished

ls je op zoek gaat naar een betrouwbare partij voor een refurbished iPhone, is het aan te raden om te letten op leveranciers met het Keurmerk Refurbished. Dankzij dit kwaliteitslabel ben je extra verzekerd van een betrouwbare aankoop. Zo hanteren de Keurmerk-partijen uniforme productgradaties en verstrekken ze 2 jaar garantie. Daarbij worden ze getoetst op stabiliteit, zodat beloftes ook waargemaakt kunnen worden.

Forza Refurbished

De nummer 1 Apple refurbished van de BENELUX is Forza Refurbished. Als Ă©Ă©n van de eerste partijen ontvingen ze het Keurmerk Refurbished. Inmiddels is Forza uitgegroeid tot Ă©Ă©n van de grootste (al dan niet de grootste) aanbieders. Je vindt bij Forza het grootste assortiment refurbished iPhones en iPads. Hierdoor is er voor ieder budget en ieder type gebruiker een device naar wens. Wil je bijvoorbeeld het vlaggenschip uit 2019? Dan kun je niet meer bij Apple, maar nog wel bij Forza Refurbished de iPhone 11 refurbished kopen. Of wil je liever een compacter, maar iets nieuwer model? Dan kun je de iPhone SE 2020 refurbished kopen bij Forza.

2 jaar garantie

Welke iPhone je ook kiest. Je bent dus altijd tot wel 60% voordeliger uit. Daarbij geniet je van 2 jaar garantie, waardoor je ook op termijn een goede investering hebt. Mocht er onverhoopt iets gebeuren dan staat de klantenservice van Forza voor je klaar. Forza Refurbished heeft daarbij ook vaak leuke deals. Houd hiervoor de social media-kanalen in de gaten of abonneer je op de Forza Fans nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven.

Laatste nieuws